Proiect de urbanism

Trimis la data: 2013-04-15
Materia: Administratie
Nivel: Facultate
Pagini: 10
Nota: 8.25 / 10
Downloads: 0
Autor: marc_claudia27
Dimensiune: 25kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Deoarece se are in vedere lipsa posibilitatilor de petrecere a timpului liber,a concediului din zona Reghinului, dar si a satelor invecinate care se afla in jona judetului Mures,si totodata lipsa posibilitatilor de informare si ajutorare apersoanelor cu handicap locomotor;infiintarea unui sat de vacanta,un centru de recuperare pentru persoanele mai putin norocoase,se cere a fi cit mai urgenta si cit mai cautata.
Dezvoltarea societatii depinde,in mod direct ,dupa parerea noastra de capacitatea de intelegere si de ajutorare a seamanului nostru.Prin infiintarea acestui sat de vacanta si de tratament,persoanele cu handicap locomotor ar putea beneficia de numeroase tratamente pe care multe persoane nu si le poate permite si la care nu pot avea altfel acces.

Totodata prin creerea acestui mini centru,s-ar crea si locuri de munca pentru persoane si cadre medicale cu experienta,care impreuna cu membrii familiilor celor bolnavi ar putea ajuta la imbogatirea calitatii bolnavilor.Activitatea principala din cadrul proiectului va fi : infiintarea unui sat de vacanta dar care sa aiba dotarile unui centru medical,de care sa beneficieze oamenii care au venituri medii sau chiar mici.

1.3. Obiectivele proiectului
Obiectivele urmarite sunt in primul rind de oferirea unui loc minunat de petrecere a unui " mini concediu" in timpul caruia persoana respectiva sa beneficieze,pe linga celelarte beneficii si de tratamentul necesar ei. Un obiectiv foarte bine intentionat este acela de a atrage un numar cit maoi mare de organizatii comerciale,publice,nonguvernamentale, sau persoane fizice sau juridice, care sa fie dornice sa ofere mici sponsorizari din care sa se poata intretine acest sat de vacanta.

Beneficiari ai proiectului ar fi persoanele cu handicap locomotor,care ar beneficia de petrecerea unui mini concediu si a unor tratamente gratuite pe parcursul acestui mini concediu. Relevanta acestui proiect pentru grupul tinta reiese din faptul ca majoritatea persoanelor cu handicap locomotor au un venit mic,si astfel petrecerea unei vacante intr-un loc frumos si in care sa beneficieze si de tratament gratuit este foarte greu de realizat,chiar imposibila.Prin realizarea acestui poiect aceste persoane vor realiza sa-si indeplineasca o necesitate sau chiar un vis.

1.Rezumatul proiectului
Titlul proiectului este "Casa de vis" si reprezinta o statiune de petrecere a vacantei,in care fiecare doritor poate achizitiona o casa de petrecere a timpului liber sau o poate inchiria.Planul proiectului de creare a unei statiuni de vacanta este cuprins in planul local de dezvoltare al localitatii Stinceni,fiind un proiect de dezvoltare private cuprins totodata si in planul de sistematizare al localitatii.

Fiind o investitie imobiliara,si reprezentind un bun plasament financiar,acest proiect constituie deja o realitate a zilelor noastre,alaturi de dorinta multora de a fi propietarii unei case de vis, in care sa-si petreaca vacanta.Proiectul "Casa de vis" vine in intimpinarea dorintelor acestor personae iubitoare de aer curat din zona Montana,fiind unul dintre cele mai bune proiecte.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.