Proiect la fundamentele marketingului analiza mediului de marketing la SC Canossa SRL

Trimis la data: 2014-01-08 Materia: Marketing Nivel: Facultate Pagini: 22 Nota: / 10 Downloads: 0
Autor: petrobv Dimensiune: 47kb Voturi: Tipul fisierelor: doc Acorda si tu o nota acestui referat: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
vezi mai multe detalii vezi mai putine detalii
Raporteaza o eroare
Am ales o firma in domeniul imobiliar deoarece noi consideram ca acest domeniu este foarte important pentru toata lumea, mai exact este un domeniu indispensabil, oamenii avand mereu nevoie de un spatiu de locuit, de o consultanta imobiliara etc. Ca agentia imobiliara am ales S.C Canossa S.R.L deoarece este una din putinele firme care presteaza cu maxima seriozitate servicii profesioniste de vanzari, cumparari, intermedieri case, apartamente, terenuri.

S.C. Canossa S.R.L. este o agentie imobiliara care intermediaza cu maxima seriozitate si promptitudine vanzari, inchirieri pe termen lung si inchirieri in regim hotelier imobile de locuit (case, vile, apartamente, complexe rezidentiale, blocuri, etc), vanzari si inchirieri spatii comerciale si constructii industriale ( birouri, spatii de productie, spatii de depozitare, etc.), terenuri aflate in intravilanul sau extravilanul localitatilor aflate in judetul Brasov.

De asemenea agentia imobiliara CANOSSA intermediaza proiecte imobiliare, complexe rezidentiale, complexe comerciale investitii imobiliare la preturi mici si prestari servicii de calitate.
S.C. Canossa S.R.L. este o agentie imobiliara cu sediul in Brasov, pe care o puteti gasi pe Bulevardul Muncii (cartierul Racadau) Nr. 12 , Ap. 3, numar telefon 0268/319805 sau fax 0268/319905. Societatea este disponibila pentru voi de luni pana vineri intre orele 9.00-18.00 si sambata de la 10.00-14.00.Oferta societatii: vanzari- apartamente (879), case (347), spatii comerciale (8), terenuri (138), inchirieri- apartamente (19), case (16), spatii comerciale (13).


I.2 Scurt istoric
Societatea a luat fiinta la sfarsitul anului 2003, prin hotararea celor doi asociati, Florica Spiridon si Karoly Suto, dar activitatea propriu-zisa au inceput-o in ianuarie 2004. Societatea are ca obiect principal de activitate tranzactiile imobiliare (cod CAEN 7031 - agentii imobiliare).

I.3 Forma juridica de constituire
Agentia imobiliara Canossa este o societate cu raspundere limitata (contract de societate+statut, parti sociale), cu doi asociati, unde asociatii raspund limitat, si in care capitalul minim pentru infiintare trebuie sa fie de 200 Ron.S.C. Canossa S.R.L este inregistrata la Registrul Comertului Brasov, din data de 5 decembrie 2003, sub nr. J08/2402/2003, cod unic de identificare 15969338.

I.4 Oferta societatii(produse/servicii)
Agentia imobiliara CANOSSA intermediaza inchirieri pe termen lung si inchirieri in regim hotelier imobile de locuit ( case, vile, apartamente, complexe rezidentiale, blocuri, etc.), vanzari si inchirieri spatii comerciale si constructii industriale ( birouri, spatii de productie, spatii de depozitare, etc.), terenuri aflate in intravilanul sau extravilanul localitatilor aflate in judetul Brasov. Oferta sa completa fiind: vanzari apartamente( 879), case( 347), spatii comerciale( 8), terenuri( 138), iar inchirieri apartamente (19), case (16), spatii comerciale (13). Serviciile oferite se impart in 2 categorii: servicii cumparator si servicii vanzator.

Stiri
  • pag. 1
  • pag. 2
  • pag. 3
  • pag. 4
  • pag. 5
  • pag. 6
  • pag. 7
  • pag. 8
  • pag. 9
  • pag. 10

Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.