Proiect tehnici de vanzare Rds & Rcs

Trimis la data: 2010-09-28
Materia: Marketing
Nivel: Facultate
Pagini: 12
Nota: 9.33 / 10
Downloads: 1100
Autor: Iulia
Dimensiune: 25kb
Voturi: 32
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Agentul de vanzari poate obtine date utile de ordin general despre client prin vizionarea site-ului Web al firmei ( www.romexterra.ro ), de asemenea detine informatii(brosuri, pliante) cu privire la oferta concurentilor directi( UPC, Romtelecom ), pentru eventuale comparatii. Comparatiile cu referire la concurenta nu se vor face intr-un mod agresiv deteriorand imaginea acestora, agentul de vanzari insistand pe serviciile companiei pe care o reprezinta intr-un mod subtil, lasand la aprecierea interlocutorului varianta cea mai buna.
In aprilie 1998 e infiintata Romania Data System(RDS), companie ce apartinea grupului si care este specializata in transmisii de date si Internet; in prezent este lider al pietei de profil din Romania. In aprilie 2000 este initiat proiectul de construire a unei retele de fibra optica (4200 km) care a devenit functional la nivel national.

Incepand cu anul 2001, grupul RCS&RDS achizitioneaza diferite operatii de mici dimensiuni din mai multe orase ale tarii pentru ca in prezent sa fie lider in domeniu. De la acesta data incepe o diversificare a produselor introduse pe piata prin aparitia, pe rand, a Cable Link (internet prin cablu TV), RDS.Tel (serviciu de telefonie), Digi TV( televiziune digitala) etc.

In 26 aprilie 2005 companiile RCS si RDS au fuzionat sub denumirea de RCS & RDS, ca urmare a absorbirii RDS de catre RCS. Motivele principale au fost o mai buna exploatare a infrastructurilor celor doua companii si reducerea costurilor de operare si administrare a retelelor.In prezent RCS & RDS are peste 200 de puncte de prezenta in majoritatea oraselor din Romania. Serviciile RDS&RCS sunt disponibile in toate cele 41 de resedinte de judet.

Compania RCS & RDS este prezenta inca din anul 1998 in Ungaria si incepand cu anul 1999 in Slovacia oferind in acest moment servicii de televiziune prin cablu, Internet si telefonie fixa. In prezent (martie 2008), RCS & RDS are operatiuni in Ungaria, Slovacia, Serbia, Cehia, Croatia si in Moldova. Principalul actionar este Cable Communications Systems din Olanda, cu 94,15%, al carui actionar majoritar este omul de afaceri Zoltan Teszari

Domeniul de activitate al societatii, consta in oferirea de servicii complete de telecomunicatii (televiziune+internet+telefonie) adaptate atat nevoilor persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice.Serviciile RCS&RDS: - DIGI Tv, Televiziune prin cablu si televiziune digitala prin satelit;DIGI net, Acces internet pentru acasa, acces internet si comunictii de date pentru companii;DIGI tel, Telefonie fixa; - DIGI mobil, Telefonie mobila;

Definirea pietei vizate. Intr-un domeniu in care sunt zilnic tranzactionate sume importante de bani si unde securitatea trebuie sa se ridice la standarde maxime, sistemul de comunicatii reprezinta un element vital.

Pentru ca ofera o solutie profesionala de comunicatie care include toate categoriile de servicii( acces internet si comunicatii de date, telefonie fixa si mobila si servicii de continut) oriunde la nivel national, compania Rds & Rcs isi propune sa intervina pe piata financiar-bancara.

Identificarea clientilor potentiali. Din multitudinea institutiilor din sectorul bancar au fost vizate un numar, nu foarte mare, de banci care sa alcatuiasca lista potentialilor clienti si anume: ABN-AMRO Bank Romania, Alpha Bank Romania, ATE Bank Romania, C.R. FIRENZE ROMANIA S.A, Citibank Romania, EGNATIA BANK ROMANIA, Emporiki Bank Romania, LIBRA BANK Romania, Millenium Bank - Romania, OTP Bank Romania, Piraeus Bank Romania, ProCredit Bank Romania, MKB ROMEXTERRA BANK, INTENSA SANPAOLO Bank Romania.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.