Proiect tematic - Fiind baiet paduri cutreieram

Trimis la data: 2014-01-10
Materia: Romana
Nivel: Liceu
Pagini: 8
Nota: 9.93 / 10
Downloads: 0
Autor: Pisica irina
Dimensiune: 25kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Ioana, o fetita dn grupa careia ii place foarte mult sa cante, intr-o zi fredona ,,Mai am un singur dor'' inconjurata fiind de copii. Dupa ce au ascultat cu admiratie intregul cantec, vin si intreaba educatoarea:
-Doamna, noi de ce nu invatam cantecul acesta?
-Dar voi stiti cine a scris versurile?
-Da,Eminescu.
Am facut anuntul la afisierul grupei pentru ca parintii sa afle ce vom realiza in saptamana urmatoare si sa ne sprijine in realizarea obiectivelor cu diferite materiale.
O scrisoare de intentie am adresat-o si doamnei profesoare de limba romana pentru a sti ce materiale sa ne puna la dispozitie.
Activitatea de comunicare si investigare
In conformitate cu planul de invatamant am planificat activitatile comune pe o saptamana, cat si activitatile pe arii de stimulare pentru a realiza obiectivele propuse:

Dupa planificarea activitatilor, am stabilit pentru fiecare zi uyn scenario de realizare integrate a activitatilor, incercand sa le starnesc copiilor interesul si curiozitatea pentru amanuntele cele mai importante din viata(copilaria) si opera lui Mihai Eminescu
In desfasurarea acestui proiect au fost antrenati si parinti si chiar scolari in confectionarea recuzitei pentru dansul de euritmie si procurarea de flori.

Incursiunea in lumea mirifica a poeziilor eminesciene a sensibilizat gustul pentru poezie al coopiilor, dragostea pentru natura, pentru frumos si formarea deprinderilor de a-si exprima cu usurinta impresiile atat verbal cat si prin expresivitatea miscarilor.
Evaluare

Activitatile planificate au fost incununate au fost incununate de bucuria si satisfactia ca au reusit sa invete cantecul ,,Mai am un singur dor'', culminand cu ultima zi, cand au omagiat ziua de 15 ianuarie, recitand expresiv versuri de Eminescu si prezentand un frumos dans euritmic ,,Somnoroase pasarele''.Toate acestea au fost incluse intr-un cd,iar apoi a urmat depunerea de flori la statuia lui Eminescu din parcul central.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.