Raportarea,inregistrarea si evidenta evenimentelor

Trimis la data: 2013-10-04 Materia: Drept Nivel: Facultate Pagini: 2 Nota: / 10 Downloads: 1
Autor: Pisica irina Dimensiune: 16kb Voturi: Tipul fisierelor: doc Acorda si tu o nota acestui referat: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
vezi mai multe detalii vezi mai putine detalii
Raporteaza o eroare
Raportarea / comunicarea (telefonie si scris) a accidentelor revine:
-conducatorului formatiei de lucru a subantreprenorului il anunta pe lucratorul desemnat cu SSM al organizatiei proprii pentru a executa comunicarea scrisa catre ITM ;

INREGISTRAREA ACCIDENTELOR DE MUNCA
Inregistrarea accidentului de munca se face in baza procesului verbal de cercetare ,de catre societatea la care este angajat lucratorul accidentat.

COMUNICAREA,CERCETAREA,INREGISTRAREA SI EVIDENTA IMBOLNAVIRILOR PROFESIONALE
Comunicarea ,cercetarea,inregistrarea si evidenta imbolnavirilor profesionale se face conform Normelor metodologice de aplicare a Legii 319/2006 a SSM aprobate prin HG 1425/2006, ART. 145-172.

RAPORTAREA,CERCETAREA EVENIMENTELOR GENERATE DE SUPRAPUNEREA ACTIVITATILOR
Raportarea,cercetarea evenimentelor generate de lucrul in comun (lucrul cu subcontractantii ) se face conform prevederilor conventiei pentru lucrul in comun.Subantreprenorii care executa activitati care se suprapun (exemplu :transport materiale de constructie cu executia de lucrari de terasamente),trebuie sa incheie conventii care sa cuprinda atributii si responsabilitati in legatura cu aceste activitati.

ACTIUNI IN SITUATII DE URGENTA. COMUNICAREA EVENIMENTELOR IN SITUATII DE URGENTA (AVARII,INCENDII,EXPLOZII,DEZASTRE,INUNDATII ETC. )
Actiunile,comunicarea si inregistrarile privind situatiile de urgenta se face conform prevederilor din planurile de actiune pentru situatii de urgenta aplicabile santierului elaborate de catre fiecare societate in parte.Planurile proprii pentru situatii de urgenta sut centralizate,de catre antreprenorul general si vizate de catre coordonatorul in materie de SSM.

Stiri
  • pag. 1
  • pag. 2

Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.