Realizarea campaniei interne si externe a companiei Coca Cola HBC

Trimis la data: 2013-12-12
Materia: Publicitate-PR
Nivel: Facultate
Pagini: 6
Nota: 9.19 / 10
Downloads: 12
Autor: bussinesmanager
Dimensiune: 22kb
Voturi: 2
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Compania Coca-Cola HBC Romania, este membra a grucupui Coca-Cola Hellenic, asigura imbutelierea produselor din gama Coca-Cola, distributia, vanzarea si marketingul operational, fiind totodata lider pe piata bauturilor non alcoolice din Romania.In Romania, Coca-Cola HBC imbuteliaza o gama larga de produse atat carbonatate cat si produse necarbonatate ( Cappy Tempo, Cappy Nectar, apa Dorna Poiana Negri, Izvorul Alb, ceaiuri Nestea,). In Romania, locatiile unde se afla fabricile de imbuteliere sunt : Timisoara, Ploiesti, Vatra Dornei, existand deja de aproape 21 de ani pe piata.
Pana in prezent, Coca-Cola Hellenic, se afla printre principalii imbuteliatori la nivel mondial ai companiei Coca-Cola, in Romania Coca-Cola HBC detine 14 centre operationale de distributie si de plasare a produselor din gama Coca-Cola, in toate magazinele.
Pornind de la scurta prezentare a celor scrise mai sus referitoare la Coca-Cola HBC, voi incerca sa abordez in cele ce urmeaza conform cerintelor, cele doua campanii interna si externa.

Campania interna,(Engagement)
Diagnoza - compania in momentul de fata, dupa cum am mai spus si sus, este lider de piata in vanzarea produselor companiei Coca-Cola, beneficiaza de un flux tehnologic ultramodern de imbuteliere, are peste 1.700 de angajati pasionati, dedicati companiei, peste 70.000 de clienti pe piata din Romania.Unul dim motto-ul companiei este: " activitatea noastra de zi cu zi transmite romanilor principiile si valorile companiei Coca-Cola HBC si anume: dedicatie, inovatie, pasiunea, integritatea, atitudinea de lider, si nu in ultimul rand calitatea".

Promovarea bauturilor necarbonatate a luat amploare in ultimii ani la nivelul companiei din intreaga lume. Luand ca exemplu produsul din Gama Coca-Cola, Cappy; este unul din cele mai cunoscute pe piata, campania de promovare a acestui produs constand in sloganul: "racoritor, creat din fructe prospete", cunoaste de altfel o imensa urcare in scara vanzarilor companiei.Prognoza - am dat exemplu mai sus produsul Cappy din gama bauturilor necarbonatate, pentru a putea descrie directia in care se indreapta compania doresc sa prezint un alt exemplu referitor la acelasi produs.

Bucuresti, 29 noiembrie 2005 Compania Coca-Cola Romania lanseaza linia de produse premium: Cappy Premium - Cappy Portocale 100%, Cappy Multivitamin si Cappy Coacaze."Cappy Premium strange tot ceea ce este mai bun din fructe, ofera un gust excelent, vitamine si energie intr-un produs natural,fara conservanti, astfel incat consumatorii sa se poata bucura de un organism sanatos si plin de vitalitate".

Fiecare dintre cele trei sortimente Cappy Premium este special: Cappy Portocale 100% este suc 100% din portocale, fara adaos de zahar. Cappy Multivitamin, cu sase vitamine adaugate, este o combinatie delicoasa de guava, mango, fructul pasiunii, caise si portocale, iar Cappy Coacaze este un sortiment unic pe piata romaneasca, delicios si sanatos datorita fructelor cunoscute a fi bogate in antioxidanti".

Potrivit acestei campanii de promovare prin reclama evidentiata a noilor produse compania incearca sa adopte ultima tendinta a pietei de sucuri naturale si anume: interesul de a avea un stil de viata echilibrat, bogat in vitamine , cautarea produselor cat mai naturale sau Bio; in ultimii 10 ani tot ceea ce tine de reclama si promovare respecta conceptul de advertising,mentinand echilibrul companiei si nivelul de top pe piata romaneasca.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.