Realizarea unei baze de tratament in statiunea balneoclimaterica Tasnad

Trimis la data: 2014-09-23
Materia: Turism
Nivel: Facultate
Pagini: 5
Nota: 9.80 / 10
Downloads: 0
Autor: bellina
Dimensiune: 20kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Existenta surselor de apa termala in statiunea balneo-climaterica Tasnad, Judetul Satu Mare, cu rol principal de agremenet, in prezent asigura conditii ideale pentru realizarea unei baze de tratament care sa atraga investitori interesati in fructificarea rolului curativ al apei termale.
Tempetura foarte ridicata a apei (peste 80 a��C) precum si bogatia resurselor minerale asigura conditii propice pentru crearaea unuei baze de tratament care sa functioneze tot timpul anului.
- Educarea, constientizarea si informarea prin intermediul pliantelor, al panourilor si discutiilor cu cadre specilazate din domeniul sanitar-curativ, agentii de turism etc
- Asigurarea contributiei partilor interesate (cadre sanitare, autoritati locale, agentii de turism) la amnagementul integrat al resurselor naturale, prin informarea, constientizarea, luarea deciziilor si organizarea de activitati comune, de catre echipa de proiect si investitori

- Promovarea turismului curativ ca activitate aducatoare de beneficii economice comunitatii locale, prin crearea unei baze de tratament, de catre echipa de proiect, voluntarii unitatii, membrii si organizatiile comunitatilor locale
Impactul asteptat asupra grupurilor tinta este acela de a imbunatati conditiile economico - sociale ale comunitatilor locale prin crearea unor noi locuri de munca si atragerea unui numar mai mare de turisti cu o mai mare "putere de cumparare" .

Rezultate pe termen mediu - lung: cresterea exploatarii economice a statiunii Tasnad, si implicit a orasului, prin dezvoltarea turismului balneo - climateric.Dezvoltarea activitatilor tursitice complementare in statiunea turistica prin amenajarea unor mici parculete de distractii in zona, organizarea de excursii in natura in imprejurirmi (statiunea beneficiaza de paduri in apropiere). Pentru firmele interesate, se pot organiza sesiuni de team - building care sa ajute la stimularea si motivarea spiritului de echipa intre angajatii lor.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.