Recomandari privind finantarea pentru infiintarea unei fabrici de peleti

Trimis la data: 2017-02-03
Materia: Agronomie
Nivel: Facultate
Pagini: 16
Nota: 9.40 / 10
Downloads: 4
Autor: Popescu Oblemenco Dan
Dimensiune: 27kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Este un fisier tip doc.

Infiintarea unui fabrici de producere implica amenajarea constructiei, in suprafata de 1.500 mp., in mod adecvat pentru desfasurarea activitati, si dotarea acesteia cu utilajele specifice , performante pentru fiecare operatiune, pana la obtinerea produsului finit - PELETI de calitate ignifuga superioara.

Peletizarea este procesul prin care se produce combustibil solid / pelet din materiale agricole si forestiere cum ar fi: rumegus, crengi, resturi de scandura sau alte resturi lemnoase, frunze, paie, tulpini de floarea soarelui sau porumb, soia...

In vederea unei bune desfasurari a activitatii si asigurarea continuitatii fluxului de fabricatie sunt necesare incheierea de contracte cu potentiali clienti, ceea ce P.F.A. .................... s-a orientat spre persoane juridice, posesoare de echipamente si utilaje agricole.

In acest fel, firma pe care o reprezint doreste sa asigure clientilor prestari de servicii de calitate, la un standard corespunzator nevoilor normelor europene.
Angajatul "cheie", care prin cunostintele sale pe care le detine, poate influenta noul mers al afacerii este inginerul mecanic, care verifica, din punct de vedere tehnic defectiunile echipamentelor, si stabileste ordinea efecuarii lucrarilor, precum si piesele de schimb ce pot fi inlocuite.

Experienta angajatului "cheie" este mai mare de 5 ani, ceea ce il face ca, acesta sa aiba posibilitatea realizarii activitatii de verificare, in timp scurt, si cu maxima eficienta.

O actiune importanta, pe care o propun in atelier este supravegherea personalului angajat.

Aceasta se va efectua prin folosirea de aparatura electronica (camere de luat vederi), amplasate in incinta atelierului, cu monitor de supraveghere in biroul administratului de firma. Camerele de luat vederi sunt foarte eficiente, deoarece supravegheaza, in principal activitatea personalului, dar si aparatura necesara reparatiilor masinilor agricole.

Supravegherea personalului angajat are impact pozitiv asupra eficientei activitatii curente, deoarece acestia sunt mult mai raspunzatori pentru activitatea depusa.

Modul de salarizare al personalului se va efectua lunar, prin semnarea de state de salarizare, iar in cazul in care se vor intampina greutati in efectuarea lucrarilor de reparatii, se vor aplica penalizari de 10% din salariu, pe 3 luni, consecutiv. Modul de premiere se va efectua in functie de profitul realizat si calitatea lucrarilor efectuate.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.