Reengineering-ul institutiilor media

Trimis la data: 2010-05-03
Materia: Romana
Nivel: Facultate
Pagini: 3
Nota: 6.01 / 10
Downloads: 70
Autor: Claudia Merceanu
Dimensiune: 11kb
Voturi: 3
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Pornind de la faptul ca societatea este intr-o continua si accelerata schimbare, ne putem intreba daca nu si organizatiile media necesita o schimbare.Intreprinderile au deja de-a face cu clienti agresivi care stiu ce vor, cat sunt dispusi sa plateasca si cum sa obtina ce doresc in conditiile si termenele pe care le impun, precum si cu o concurenta vigilenta in a disputa publicul.
Industria media lucreaza in primul rand cu informatia. Ea ar trebui sa renunte la stilul de productie banda rulanta si sa puna accentul pe calitate si nu cantitate.Reengineering, pentru mass-media, inseamna regandirea fundamentala si reproiectarea radicala a proceselor de colectare, prelucrare, transmitere sau difuzare a informatiilor de interes (pentru) public si persuadarea eventualilor anuntatori (unde este cazul), in vederea obtinerii unor ameliorari (rentabilizari) spectaculoase a costurilor, calitatii si vitezei. [1]

Aceasta definitie, observa autorii ei, Hammer si Champy, contine patra cuvinte cheie:"Fundamental"
Managerii mass-media trebuie sa-si formuleze cele mai elementare intrebari despre afacerea pe care o conduc: De ce facem ceea ce facem ? Si de ce optam pentru un anumit mod de lucru ?
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.