Regulamentul de organizare si desfasurare a concursului de admitere din Jandarmeria romana

Trimis la data: 2014-07-28
Materia: Diverse
Nivel: Facultate
Pagini: 8
Nota: 9.90 / 10
Downloads: 0
Autor: Marcel_F
Dimensiune: 22kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Art. 1 (1) Concursul de admitere in scolile postliceale ale Jandarmeriei Romane se organizeaza si se desfasoara in conformitate cu prevederile Legii invatamantului nr. 84/1995, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, cu prevederile Hotararii de Guvern nr. 170/2008 privind aprobarea cifrelor de scolarizare pentru invatamantul preuniversitar si superior de stat in anul scolar/universitar 2008 - 2009, cu modificarile si completarile ulterioare, avand in vedere "Criteriile generale de admitere in invatamant postliceal", aprobate prin Ordinul ministrului educatiei, cercetarii si tineretului nr. 1552/2007
Art. 2 (1) Coordonarea activitatilor privind organizarea si desfasurarea concursului de admitere in institutiile de invatamant este asigurata de catre urmatoarele comisii constituite in acest scop:
a) Comisia de admitere a Inspectoratului General al Jandarmeriei Romane;b) Comisia de admitere a Scolii Militare de Subofiteri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Dragasani, denumita in continuare "Comisia de admitere a scolii", constituita din personalul scolii.

(2) In situatia in care personalul este insuficient, la solicitarea presedintelui comisiei de admitere a scolii, Comisia de admitere a Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane poate desemna specialisti din alte institutii de invatamant ale Jandarmeriei Romane pentru a face parte din anumite subcomisii.
Art. 4 Regulile privind controlul si accesul in spatiile destinate organizarii si desfasurarii concursului de admitere sunt prevazute in Metodologia cadru de organizare si desfasurare a concursurilor de admitere in institutiile de invatamant postliceal din M.A.I., aprobata prin Ordinul Ministrului Administratiei si Internelor nr. 1371 din 04.07.2006.

Sectiunea 3
Asigurarea bazei materiale
Art. 5 Pentru desfasurarea tuturor activitatilor privind admiterea la cele doua institutii de invatamant postliceal din Jandarmeria Romana, Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Dragasani va asigura conditii corespunzatoare si baza materiala aferenta. Art. 6 (1) In perioada 23.08.2008 ora 08.00-24.08.2008 ora 14.00, candidatii se prezinta la sediul Scolii Militare de Subofiteri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Dragasani, pentru inscriere, avand asupra lor Buletinul/Cartea de Identitate si suma de 100 RON pentru achitarea taxei pentru participarea la concurs.

(2) In momentul completarii "Cererii privind inscrierea la concursul de admitere" (anexa 1), candidatului ii este adus la cunostinta faptul ca participa la examenul de admitere ce se desfasoara atat pentru Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" Dragasani cat si pentru Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi Falticeni.
(3) Candidatul isi exprima optiunea de a candida in cerere, completand rubricile special destinate, in ordinea preferintelor.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.