Reguli de acreditare pentru presa

Trimis la data: 2013-09-17
Materia: Romana
Nivel: Liceu
Pagini: 2
Nota: 9.53 / 10
Downloads: 0
Autor: Pisica irina
Dimensiune: 18kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
1. Acreditarile la concertul Depeche Mode sunt limitate ca numar, alegerea acestora urmand a fi facuta impreuna cu echipa Depeche Mode. Este foarte important ca fiecare institutie media sa puna la dispozitia organizatorilor materialele realizate despre acest eveniment, spre considerare.
2. Acreditarile de presa vor fi facute in baza unei scrisori oficiale trimisa pe fax sau email in atentia Emag!c Entertainment, in care vor fi precizate persoanele desemnate din partea institutiei media sa participe oficial la concert. Termenul limita pentru trimiterea acestei scrisori este 1 iunie 2006. Orice cerere de acreditare primita dupa aceasta data nu va fi luata in considerare.

3. Toti membrii presei acreditati oficial vor trebui sa puna la dispozitia organizatorului o fotografie alb-negru (tip pasaport) in vederea realizarii acreditarilor. Aceste acreditari nu sunt transmisibile.

4. Fotografii vor avea dreptul sa faca poze doar la primele 3 piese din concert. Televiziunile vor avea dreptul sa filmeze doar primele 3 melodii. Accesul acestora se va face intr-un spatiu special amenajat in fata scenei. Accesul fotografilor si al televiziunilor este limitat.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.