Resurse umane in turism

Trimis la data: 2014-03-23
Materia: Turism
Nivel: Facultate
Pagini: 20
Nota: 10.00 / 10
Downloads: 1
Autor: ralucas
Dimensiune: 112kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Societatea comercialaPetrotour Travel Agencys-a infiintat in anul 2005, in conformitate cu prevederile legii nr. 31/1990 privind societatile comerciale. Conform contractului de societate si statului, aceastaeste organizata ca socieatate cu raspundere limitata. Domeniul de activitate inscris pe Certificatul de Inregistrare la Registrul Comertului este: servicii si activitati de turism, hoteliere si agreement, in nume propriu sau prin reprezentanti in tara si in strainatate.
Veniturile firmei provin din vanzarea de programe turistice proprii, in anul 2011 aceasta avand o cifra de afaceri de 396.944 Ron.Profitul net corespunzator pentru aceeasi perioada a fost de 41.953 Ron.Partea sociala apartine unei singure persoane, aceasta avand calitatea de asociat unic, egala in drepturi si obligatii cu adunarea generala.
Compania este localizata in zona Moldovei, mai precis in Municipiul Piatra Neamt, str. Liliacului, Bl. A4, Ap 63 (parter).
Agentia de turism Petrotour Travel Agencyfunctioneaza sub licenta de turism de tip categoria A, nr 457 /15.05.2005.

La momentul infiintari companiei, aceasta a debutat cu o echipa formata din un director general si 6 angajati, dupa cum urmeaza: 2 agenti de turism, 1 ghid insotitor, 1 contabil, 1 secretara si 1 referent de specialitate pe domeniul marketing si promovare. Mentinand trend-ul de dezvoltare a sectorului si dorind sa raspunda corespunzator cererii in continua crestere, pe parcursul celor 7 ani de existenta pe piata turismului romanesc, compania si-a dezvoltat echipa, ajungand ca in anul 2012 sa numere 12 angajati.

Pe langa directorul general compania mai este prezidata de 2 directori adjuncti, apoi are in componenta 4 agenti de turism, 2 ghizi insotitori, 1 contabil, 1 secretara si 2 referenti de specialitate pe domeniul marketing si promovare.Agentia de turism este o unitate specializata care organizeaza, ofera si vinde pachete deservicii turistice sau componente ale acestora.

Petrotour Travel Agencyeste o agentie mixta, deoarece ofera programe turistice destinate turismului intern, cat si turismului extern, precum si vanzarea catre turisti a pachetelor de servicii proprii si a celor contractate de la alte agentii de turism.
Agentia de turism este un intermediar intre diferiti prestatori de servicii turistice (hoteluri, restaurante, organizatii de agrement, transportatori) si turisti. In aceasta calitate si conform obiectivului sau de activitate, agentia desfasoara activitati legate de vanzarea de bilete de transport si servicii turistice complementare acestora.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.