Reusita la interviul de emigrare

Trimis la data: 2014-01-22
Materia: Diverse
Nivel: Facultate
Pagini: 7
Nota: 9.44 / 10
Downloads: 0
Autor: Pisica irina
Dimensiune: 19kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
1. Evaluati-va capacitatile in limba franceza. Imbunatatiti-va limba franceza si engleza pana la un nivel "BINE";
2. Imbunatatiti-va increderea in sine;
3. Invatati sa formulati raspunsuri bune la diferite intrebari tipice.
Daca incepeti sa intrati in panica inainte sau in timpul interviului, spuneti-va in gand: "Nu voi intra in panica, sunt pregatit(a)". Apoi respirati incet si adanc de cateva ori.
Concentrati-va atentia asupra intrebarilor puse de catre persoana care va intervieveaza.
Nu va ganditi la situatia in care sunteti, la interviu in general, la rezultatul interviului sau la viitorul tau.
Ofierul de emigrare va va pune o serie de intrebari cu intentia de a afla punctele dumneavoastra de vedere, paerile, modul de perceptie, perspectivele, viziunea asupra integrarii in viata de zi cu zi in Canada, etc.Faceti diferenta intre intrebarile cu inchise si cele deschise.Intrebarile inchise sunt acelea la care trebuie sa raspundeti simplu "Da" sau "Nu". Intrebarile deschise sunt acelea la care trebuie sa raspundeti mai detaliat, raspunsul sa fie mai complex.

Incepeti interviul prin crearea unei legaturi cu ofiterul de emigare: de exemplu, multumind persoanei respective pentru timpul disponibil acordat, sau rostind intr-o franceza exersata, fluenta: "Je m'exccuse, je n'ai pas bien compris votre nom, pouvez vous le reppeter s'il vous plait?". Fiti atent(a) cand ofiterul de emigrari se prezinta. Asigurati-va ca puteti sa-i pronunti numele corect. Rugati-l sa-l repete in caz de nesiguranta rostind intr-o franceza exersata, fluenta: "Je m'excuse, je n'ai pas bien compris votre nom, pouvez vous le repeter s'il vous plait?"

Exprimati-va punctul de vedere asupra interviului, ca si cum acesta ar fi primul pas inspre a deveni un bun cetatean canadian.
De asemenea, puteti transmite increderea si puterea dumneavoastra non-verbal. Cateva sugestii ar fi: Evitati miscarile excesive, mai ales atingerea de sine. Stand picior peste picior, batandu-va usor degetele, atingerea fetei sau a parului, toate acestea transmit o neliniste, o lipsa de incredere. Mentineti in permanenta contactul vizual.

Persoanele care pastreaza contactul vizual sunt judecate a fi mai linistite si fara frica de a se angaja intr-o discutie mai importanta.
Permiteti expresiilor fetei sa reflecte sentimentele dumneavoastra. De exemplu, zambiti, pentru a va arata reactiile pozitive. Evitati pauzele repetate care pot intrerupe des conversatiile atunci cand nu sunteti foarte sigur(a) de ceea ce urmeaza sa spuneti.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.