Rostul omului pe Pamint

Trimis la data: 2011-09-26
Materia: Romana
Nivel: Gimnaziu
Pagini: 2
Nota: 6.87 / 10
Downloads: 544
Autor: Enachi Vasile
Dimensiune: 11kb
Voturi: 54
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Tot ce se naste,tot de ce suntem inconjurati are un rost.Omul nu poate trai fara rost,viata nu ar putea fi traita pur si simplu.Fiecare dintre noi s-a nascut cu un rost ,isi traieste viata atingindu-si obiectivele propuse in fata.Ne nastem pentru a trai,a iubi frumosul ce ne inconjoara ,a ne iubi neamul si patria,a spera la ceva mai bun pe acest pamint.
Astazi pe glob intilnim doar oameni care traiesc doar pentru ei,se gindesc doar la ei ,au o masina dar o doresc si pe a doua,au casa pe pamint luxoasa insa isi doresc si apartament,nu se gindesc ca undeva este cineva cu un suflet bun,insa trist si fara rost nu isi doreste nimic mult decit un coltisor al sau pentru a nu inopta in locurile pustii si straine.

Oare exista cineva pentru a face bine copiilor lasati de mici in voia sortii,sau se va gasi cineva pentru a da un ajutor copiilor de la internate...se intilnesc si oameni buni insa cam rar de tot.O floare creste pentru a aduce o buna dispozitie si bucurie,un prunc se naste aducindu-ne cu el el fericirea si bucuria insa crescind rostul sau este de a face bine ,a iubi adevarul ,a spera pentru o tara fericita insa nu va inceta de a-si iubi neamul si patria.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.