Sapte aspecte ale constientizarii

Trimis la data: 2010-11-08
Materia: Sociologie
Nivel: Liceu
Pagini: 4
Nota: 8.00 / 10
Downloads: 51
Autor: Brancu Catalin
Dimensiune: 11kb
Voturi: 4
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Viata poate sa fie o continua miscare plictisitoare prin detalii ordinare sau o aventura inspiranta de experiente inaltatoare. Printr-o practica zilnica si regulara de meditatie, puteti sa va incepeti fiecare zi prin cresterea peste ordinara si obisnuita a frecventei constiintei voastre in regatele spirituale ale constiintei.
Aici gasiti sapte aspecte al constientizarii spirituale care se deschid ca rezultat al meditatiei zilnice. Orice tehnica este efectiva. In special efectiva este tehnica meditatiei de existenta infinit
Aspectul numarul unu - Fluxul:Un sens de flux va aduce sincronie in intamplarile vietei dumneavoastre. Acest sens aproape magic va ajuta sa fiti intotdeauna in locul si timpul potrivit/oportun pentru a castiga cel mai mult din experientele care va completeaza, persoana din interiorul dumneavoastra, planuit pentru aceasta viata.Aspectul numarul doi - Iubirea neconditionata.

Va dezvoltati un sens al iubirii neconditionate pentru esenta interioara, spirituala al tuturor oamenilor cu care intrati in contact pe durata vietii voastre. Chiar si oamenii dificili, care de multe ori reflecta (ca si o oglinda) pentru dumneavoastra un aspect al obiceiurilor trecute pe care, foarte adanc in fiinta voastra, ati dori sa le examinati de aceasta data.Sensul dumneavoastra de iubire neconditionata include desigur acceptarea totala a fiintei proprii, cum sunteti, cu personalitatea pe care ati adoptat-o in experienta acestei durate de viata.

Puteti sa mai prindeti acele modele de gandiri vechi ale auto-criticii si sa va amintiti ca traiti intr-un univers care este plin de iubire si acceptare neconditionala.Aspectul numarul trei - Abundenta.Acceptati abundenta ca si fluxul natural al universului. Uitati opiniile care spun ca este ceva in neregula cu banii. Este o forma de energie, iar universul este plin de energie. Viata devine mult mai convenabila cand sunteti abundent.

Devine foarte inconvenabila cand nu sunteti.Cand va luati dupa bucuria cea mai interioara/adanca, o sa va treziti cu munca care va place si cu ajutorul careia uitati de toate. Cand simtiti ca munca voastra este distractiva, deveniti foarte buni la ea, fara sa simtiti ca v-a luat mult efort ca sa deveniti atat de priceputi. Cand sunteti bun in munca voastra, atat angajatii cat si clientii vor auzi recomandari despre dumneavoastra si va vor cauta. Cu cat mai solicitate vor fi serviciile dumneavoastra, cu atat mai valoroase vor fi acestea. Urmarea bucuriei interioare este secretul gasirii si dezvoltarii unei ocupatii care aduce abundenta naturala.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.