Scrisoare de recomandare

Trimis la data: 2013-06-15
Materia: Romana
Nivel: Facultate
Pagini: 2
Nota: 7.79 / 10
Downloads: 0
Autor: cristincik17
Dimensiune: 13kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Subsemnatul Moraru Cristina, tin sa recomand pe D-ra Zugrav Maria pentru suplinirea functiei vacante de manager in compania Orange.D-ra Zugrav Maria in perioada 15.12.2010-25.05.2013 a activat in compania de asigurari EURO LIFE detinand functia de marketing manager.
Pe toata aceasta perioada Dra Zugrav Maria s-a manifestat ca o profesionista. Datorita ei s-au marit numarul de asigurati, ceea ce a sporit veniturile companiei, fapt ce a dus la un record remarcabil in zona de activitate a orasului Ungheni.

A facut stagieri in periada 20.08.2011-20.09.2011.A detinut diploma de cel mai bun manager al anului in 2012.Pe langa aceste calitati, tin sa mentionez ca D-ra Zugrav Maria este o persoana bine organizata, sociabila, cunoaste foarte bine calculatorul, are un spirit de echipa bine dezvoltat, cunoaste 5 limbi straine (romana - foarte bine, rusa - foarte bine, franceza - bine, engleza - fluent, spaniola - fluent).Tinand cont de cele mentionate mai sus, consider ca D-ra Zugrav Maria este o candidature potrivita pentru suplinirea functiei vacante de manager in compania Orange.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.