Serviciul de transport UBER

Trimis la data: 2018-01-06
Materia: Comunicare
Nivel: Facultate
Pagini: 3
Nota: 8.87 / 10
Downloads: 2
Autor: valentinmartinas
Dimensiune: 9kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
In cadrul acestui eseu voi prezenta serviciul Uber, ca fiind o alternativa la serviciile de taximetrie care a provocat o serie de controverse in numeroase tari privind competitia neloiala a acestui serviciu in raport cu alte servicii de transport. Acest eseu va prezenta atat argumente pro cat si contra privind acest serviciu de transport.
Privind putin in spate, compania UberCab a intrat in anul 2010 pe piata din San Francisco oferind servicii de taxi prin care soferii, fara vreo anumita calificare si puteau oferi utilizatorilor de smartphone-uri servicii de transport. Acest serviciu a revolutionat serviciile de transport prin promovarea sigurantei, a punctualitatii si a respectului catre clienti.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.