Sinuciderea

Trimis la data: 2006-04-03
Materia: Religie
Nivel: Gimnaziu
Pagini: 2
Nota: 8.18 / 10
Downloads: 5726
Autor: Mihai Francu
Dimensiune: 5kb
Voturi: 557
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Sinuciderea:"Multi au motive puerile,dar mai sunt printre ei si altii care fac din sinucidere un ritual prin care cred ca vor ajunge mai repede si mai aproape de Dumnezeu,chiar daca vor plati pentru faptele lor necugetate"Dumnezeu ne-a dat viata numai El are dreptul sa ne-o ia: asa spune Biblia.Se spune ca viata terestra este foarte mportanta , ca e un fel de test rin care Dumnezeu ne verifica daca sunte apti de a ajunge in Rai. Daca se ajunge la sinucidere, tesul este anulat.Sinuciderea
Sinuciderea.,,Multi au motive puerile,dar mai sunt printre ei si altii care fac din sinucidere un ritual prin care cred ca vor ajunge mai repede si mai aproape de Dumnezeu,chiar daca vor plati pentru faptele lor necugetate,,

Dumnezeu ne-a dat viata numai El are dreptul sa ne-o ia: asa spune Biblia.Se spune ca viata terestra este foarte mportanta , ca e un fel de test rin care Dumnezeu ne verifica daca sunte apti de a ajunge in Rai.

Daca se ajunge la sinucidere, tesul este anulat. Dar cum acest test este important pentru admiterea noastra in Rai,a-l ignora sau a te sustrage lui, este un pacat serios ce este pedepsit de Dumnezeu.Cand ti se oferea o sansa: la viata ,la un trei ma bun, asuma-ti responsablitatile necesare.

Cei care se duc, se duc ,dar cei care raman sufera mult.
Eu una nu consider sinuciderea ca fiind o rezolvare la toate problemele .Poate ca cei care mor, ajung intr-un loc unde le va fi mai bine, dar cei care au ramas?
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.