Sport aproape de casa

Trimis la data: 2014-02-25 Materia: Management Nivel: Facultate Pagini: 4 Nota: / 10 Downloads: 0
Autor: gherla Dimensiune: 18kb Voturi: Tipul fisierelor: doc Acorda si tu o nota acestui referat: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
vezi mai multe detalii vezi mai putine detalii
Raporteaza o eroare
Proiectul are in vedere rezolvarea unei probleme recunoscute la nivel global, si anume obezitatea. Una din cauzele acestei probleme este sedentarismul. Din cauza obezitatii, oamenii intimpina dificultati la orice varsta, atat din punct de vedere fizic, cat si psiho - emotional.Conform statisticilor 1 din 6 copii este obez, 1 din 4 adulti este obez,iar la nivelul varstei a treia proportia este de 83,7 %, cu precadere in randul femeilor.
Referate similare: Nu exista referate similare

Avand in vedere ca educatia fizica in scoli este insuficienta, iar in ceea ce ii priveste pe adulti, aceasta rezumandu-se la activitatile gospodaresti, consideram ca este binevenita crearea unor spatii de sport si joaca cit mai aproape de casa.

De asemenea, crearea acestor spatii va fi cu siguranta un succes si datorita faptului ca accesul in aceste sali de sport va fi gratuit - luand in considerare faptul ca un procent insemnat din cei chestionati au afirmat ca ar face sport daca si-ar permite accesul intr-o sala de acest fel.De ce noi ? Pentru ca nu s-a mai facut nimic in acest sens pina acum si noua ne plac provocarile.

1.3.Scopul si obiectivele proiectului:
Scopul proiectului "Sport aproape de casa" este acela de a amenaja cinci Sali de sport la parterul a cinci blocuri de locuinte, contribuind astfel la micsorarea numarului de copii si adulti obezi prin eliminarea obstacolelor intre acestia si activitatile fizice.

Obiective :
a)Aprobarea de catre asociatiile de locatari a proiectului , avind in vedere ca salile de sport vor fi amenajate la parterul blocurilor de locuinte. Termen pentru obtinerea aprobarilor : 30 zile
b)Planificarea amenajarii celor cinci Sali de sport prin selectarea unui furnizor de aparate de sport capabil sa livreze si sa amenajeze aceste spatii Termen de realizare : 30 zile
c)Obtinerea sponsorizarii din partea companiei "X' - cel mai mare producator de ciocolata, in termen de 10 zile.
d)Pregatirea salilor de sport prin amenajarea acestora de catre furnizorul de aparate de sport, in termen de 30 zile.

1.4 Descrierea activitatilor propuse pentru atingerea obiectivelor (maxim 12-14 fraze):
Activitati:Obiectiv a) Conceperea mesajului si editarea prezentarii pentru convingerea asociatiilor de locatari in legatura cu utilitatea proiectului; Achizitionarea de materiale promotionale si efectuarea prezentarii.
Raspunde : Managerul de proiect si specialistii de marketing

Obiectiv b) Solicitarea de oferte din partea principalilor distribuitori de aparate de sport si selectarea celei mai bune oferte; incheierea contractului de livrare si amenajare.
Raspunde Managerul de proiect, Responsabilul financiar, consilierul juridic si specialistii de marketing.

Obiectiv c) Negocierea contractului de sponsorizare cu compania "X" si incheierea acestuia.
Raspunde Managerul de proiect.
Obiectiv
d) Contactarea furnizorului si inceperea lucrarilor de amenajare. Raspunde Managerul de proiect si echipa furnizorului de aparate de sport.

Stiri
  • pag. 1
  • pag. 2
  • pag. 3
  • pag. 4

Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.