Strategia turistica a Turciei

Trimis la data: 2017-09-23
Materia: Turism
Nivel: Facultate
Pagini: 29
Nota: 8.02 / 10
Downloads: 0
Autor: ralukaaa22
Dimensiune: 2274kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: pptx
Acorda si tu o nota acestui referat:
Este un document power point de 29 de slide-uri ce prezinta strategia turistica a Turciei.
Asezare geografica:

Intre doua continente: Europa si Asia. Partea Europeana (3%) a tarii:Tracia si partea Asiatica (97%): Anatolia, sau Asia Mica, inconjurata de 3 mari: Marea Neagra in partea de nord, Marea Mediterana in partea de sud si Marea Egee in partea de vest. In partea de nord vest a tarii se afla o mare interna, Marea Marmara, intre stramtorile Dardanelles si Bosfor sau Bospor, cunoscuta si ca Stramtoarea Istanbul.

Caile de acces

Datorita asezarii geografice prielnice, caile de acces in Turcia sunt diversificate, cuprinzand atat cai terestre, cat si maritime si aeriene.

Lira turceasca este unitatea monetara oficiala a Turciei.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.