Strategii de marketing in cadrul Hotelului Aro Palace Brasov

Trimis la data: 2014-06-04
Materia: Marketing
Nivel: Facultate
Pagini: 3
Nota: 9.85 / 10
Downloads: 2
Autor: Ana m
Dimensiune: 18kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Amplasat in centrul istoric , ARO PALACE este singurul hotel de cinci stele dinBrasov, fiind un etalon al rafinamentului, al bunului-gust si al profesionalismului. Hotelula fost inaugurat in 1939, iar in 1963 a fost extins prin constructia unui nou corp decladire.Hotelul ARO PALACE a parcurs prima etapa a unui proces de modernizareconstand in ridicarea confortului la 5 stele, modernizarea saloanelor de mic dejun, aholului din receptie, amenajarea la etajul 8 al hotelului a unui Club Belvedere curestaurant, bar de zi si Centru de afaceri si realizarea Centrului de Conferinte Europa(click aici pentru detalii).Modernizarea continua cu Centrul SPA si salile de banchete, barul de noapte siaripa veche a hotelului de 4stele.
VALORI : S.C. Aro-Palace S.A. a fost infiintata in 1991 si este continuatoarea traditiilor scoliibrasovene de turism, recunoscuta prin rezultatele de exceptie realizate de-a lungulanilor. Medaliile obtinute de maestrii in arta culinara la prestigioase concursuriinternationale sunt marturia profesionalismului si daruirii multor generatii de lucratori.

Misiune-GRUP ARO PALACE
Relatiile de colaborare
-
parteneriat cu institutiile de invatamant liceal si universitar dindomeniu, precum si adoptarea ISO 9001 sunt o dovada a preocuparii continue pentrumentinerea si ridicarea nivelului calitativ al produsului turistic complex oferit oaspetilorunitatilor hoteliere si restaurantelor companiei noastre
Acordarea titlului de A©Lady ChefA>> de catre World Association of Chefs' Societies, obtinut de numai 10 specialiste in arta culinara din intreaga lume, cu ocazia Congresului asociatiei desfasurat in Dubai.
2008:

Medalie de bronz, cu echipa nationala a Romaniei, la Olimpiada de arta culinara desfasurata la Erfurt, Germania.
2007:
2 medalii de aur si o medalie de argint "Internazionali d'Italia" - Marina di Carrara.
2007:
Medalie de argint si medalie de bronz "Istanbul Gastronomy Festival" - Turcia.

2006:
Medalie de aur, medalie de argint si medalie de bronz, la probele individuale, precum si medalie de argint cu echipa Romaniei. "International Culinary Cup Kremlin" - Moscova.
2006:
Locul IV mondial si Locul II european "Concursul Intercontinental de Arta Culinara" - Reykyavik, Islanda.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.