Studiu de caz Hotel Nord - Ploiesti modul - Gestiune Economica

Trimis la data: 2013-05-22
Materia: Turism
Nivel: Liceu
Pagini: 9
Nota: 7.59 / 10
Downloads: 1
Autor: chris30456
Dimensiune: 22kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Hotelul este situat in municipiul Ploiesti, orasul de resedintaal judetului Prahova . Situat in inima Munteniei, la 60 de kilometri de Bucuresti, la rascruce de drumuri catre alte regiuni romanesti : Transilvania, Moldova, Dobrogea, Oltenia ; "Nord Hotel", Ploiesti poate fi o gazda deosebita pentru un popas placut si totodata un punct de plecare pentru vizitarea unor locasuri de istorie si cultura.
Se afla in orasul marelui dramaturg Ion Luca Caragiale si poetului Nichita Stanescu. Se afla in locul in care la data de 8 august 1870 s-a infiintat "Republica de la Ploiesti". Intr-o regiune renumita prin zacamintele ei de titei , Ploiestiul fiind supranumit "Orasul aurului negru", iar locuitorii lui, multi dintre ei petrolisti . Important targ si centru economic si comercial, municipiul Ploiesti poate fi un punct de plecare pentru excursii in zone turistice importante cum ar fi : Valea Prahovei si Valea Doftanei.Diversitatea de utilitati si servicii oferite fac din "Nord Hotel " , Ploiesti un loc de popas linistit si agreabil.

Studiu de caz
Enumerati pe o fisa bunurile aflate in gestiunea cameristei unui hotel si valoarea acestora. Documentati-va la unitatea in care efectuati intruirea practica . Argumentati ce se intampla cu bunurile deteriorate aflate in gestiunea acesteia .

Hotel Nord" , Ploiesti este alcatuit din :
"Hotel Nord ", Ploiesti de ** stele ;
"Hotel Nord ", Ploiesti de *** stele .

"Hotel Nord" , Ploiesti de ** stele :
-Ofera camere cu baie, TV si frigider, precum si un bar la receptie ;
-Parcare gratuita ;
- Accesul spre camere se face pe scari .

"Hotel Nord" , Ploiesti de *** stele :
- Ofera oaspetilor sai camere cu baie , tv , frigider si aer conditionat , precum si un bar la receptie ;
- Majoritatea apartamentelor se afla intr-o cladire noua deosebita
-Accesul spre camere se face cu liftul sau pe scari , iar accesul in camere este direct din holul de nivel
- Acces gratuit la internet Wi-Fi si o parcare gratuita .
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.