Studiu de caz - Amplasarea posturilor de lucru intr-un departament administrativ

Trimis la data: 2013-10-30
Materia: Administratie
Nivel: Facultate
Pagini: 2
Nota: 8.28 / 10
Downloads: 0
Autor: Alexandrescu Andrei
Dimensiune: 18kb
Voturi: 2
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Firma ABC produce si comercializeaza mobila. Fiind vorba despre o firma productiva, este desigur clar ca anumite reguli privind amplasarea trebuie obligatoriu respectate de catre Departamentul de Productie. In cele ce urmeaza vom arata ca practic in orice departament aceste reguli sunt necesare.
Spatiul destinat Departamentului Financiar este in forma de L si momentan nu se doreste schimbarea acestui spatiu. De fapt, Departamentul Financiar s-a bazat pe o amplasare in forma de L si acum 9 ani, cand isi desfasura activitatea in alta cladire, iar spatiul actual a fost special proiectat in aceasta forma, intrucat s-a considerat ca in acest fel se faciliteaza comunicarea.

Sunt 8 angajati in acest spatiu, cum urmeaza:
- Vasile Ionescu Aprovizionare (A);
- Ioan Costache Comenzi prin posta (B);
- Ioana Matei Comenzi electronice (C);
- Rodica Popescu Vanzari (D);
- Elena Vasilescu Control Buget (E);
- Andrei Radu Control Credit (F);
- Dorel Andreescu Cheltuieli interne, deplasari, delegatii (G);
- Cristian Popescu State de plata (H);

Pentru o simplificare a analizei situatiei, am notat cu litere de la A la H respectivele posturi.In cadrul Departamentului Financiar, rezultatele sunt considerate slabe (un nivel scazut de productivitate si un nivel ridicat de stres). In vederea descoperirii unor elemente care sa duca la imbunatatirea activitatii, s-a realizat un sondaj prin care s-a cuantificat traficul mediu de informatie dintre angajati in timpul unei zile obisnuite de lucru
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.