Supermarket Manager Vision

Trimis la data: 2010-10-20
Materia: Management
Nivel: Facultate
Pagini: 4
Nota: 8.54 / 10
Downloads: 0
Autor: Corina Beldea
Dimensiune: 18kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Aplicatia va fi formata din trei componente: o componenta pentru verificarea preturilor, pe care clientii o vor folosi pentru a afla pretul unui produs introducand codul de bare al acestuia.O componenta casier cu o interafata preietenoasa pentru vanzarea produselor si pentru printarea rezultatului procesului de vazare.O componenta management pentru administratori care trebuie sa permita operatii CRUD si de asemena controlul total asupra angajatilor magazinului.
Administrarii produselor unui supermarket
Clientii, angajatii si administratorii care vor intra in contact cu aplicatia.Asupra clientilor - aplicatia trebuie sa ofere un rapid pretul corect al oricarui produs, in caz contrar acest lucru ar putea afecta imaginea supermarketului.

Asupra angajatilor(casieri) - aplicatia trebuia sa ofere o interfata prietenosa pentru a inlesi folosirea ei, in caz contrar acest lucru ar necesita o perioada prea lunga de acomodarea a noilor angajati cu sistemul; deasemena aplicatia trebuie sa-si revina usor din erori pentru a permite reluarea rapida a operatiilor, in caz contrar favorizand formarea cozilor lungi la casele de marcat si indeparatarea clientilor;

Asupra administratorilor - aplicatia trebuia sa ofere o interfata prietenoasa pentru efectuarea operatiilor CRUD, pentru evitarea operatiilor incorecte care sa necesite apoi o corectare;Deasemenea aplicatia trebuie sa permita efectuarea operatiilor de retur in cazul in care s-a introdus un cod de bare incorect la casa de maracat, eventual cu aprobarea unui administrator si in conditii de securitate.

O combinare a celor trei componente ale aplicatiei care sa rezolve toate cerintele problemei , a carei utilizare sa fie cat mai usoara si sa ofere securitate pentru datele stocate.Supermarket Manager este o aplicate independenta formata din cele trei componente specificate mai sus: client, casier si administrator. Va avea acces la o baza de date ce va contine informatii referitoare la produse si la datele de acces pentru casier si administrator, componenta de client fiind accesibila de orice utilizator al sistemului fara ca acesta sa se identifice.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.