Talisman de rugaciune

Trimis la data: 2004-02-13
Materia: Religie
Nivel: Gimnaziu
Pagini: 5
Nota: 8.59 / 10
Downloads: 1315
Autor: Cornel
Dimensiune: 9kb
Voturi: 88
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Doamne atotputernice care ai suferit pe cruce pentru pacatele mele, vimo-mi imtru ajutoru meu. Sfanta Cruce a lui Iisus Hristos, pazeste-ma de orice fel de accidente corporale si ale naturi. Doamne atotputernice fama sa ador Sfanta Cruce a lui Iisus Hristos cel din Nazaret crucificat si sa ai grija de mine Sfanta Cruce a lui Iisus Hristos fa ca spiritul rau sa fuga de la mine si ca in cinstea intlamplari lui pe acest pamant si-a vieti vesnice care s-a nascut intr-o zi de craciun si afost rastignit intr-o zi de vineri, safiu ajutat si ma miluieste .
Aceasta rugaciune trebuie citita in numele Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Eu Dumnezeu timit aceasta rugaciune care este atotputernica, da rezistenta in fata demonului de orice rau, avand o putere si o influienta pentru cel care o poarta cat si pentru cel care o citeste si pentru cel care o aude citindu-se, puterea lui fiind de 20 de zile.

In acest timp nu se poate intampla nimic rau neprevazut, este ferit de inec, incendii, de nenorociri si alte intamplari napraznice. Cand o femeie nu poate naste, sa i-se citeasca aceasta rugaciune, apoi de 3 ori Tatal nostru si de 3 ori Sfanta Treime si va putea naste. Aceia care va purta la sine aceasta rugaciune Talisman si va zice Sfanta Cruce a Domnului Iisus Hristos fi cu mine in toate cele de zi si din noapte si ma aoara de dusmani vazuti si nevazuti prin revarsarea sangelui divin varsat pentru mantuirea noastra a tuturor.

Acest Talisman a fost scris de Iisus Hristos de la preacurata sa maica si-a fost gasit la mormantul maicutei lui Dumnezeu
Iar puterea lui este foarte mare. Acel care va scrie sau va citi sau va asculta si-l va da altor persoane sa-l citeasca numele lui va fi scris in cartea vietii cu litere de aur. Amin!. Eu Iisus Hristos Fiul lui Dumnezeu poruncesc cu acest Talisman cu puterea Sfintei Treimi sa fiu cu voi cu toti care vor tine zilele de sarbatoare.

Castigul vostru sa nu-l cautati in zilele de sarbatoare. Pentru aceia v-am dat 6 zile sa va faceti tot lucrul vostru iar a 7 zi sa o sarbatoriti mergand la biserica, sa va rugati pentru pacatele voastre multe si grele laudandu-l pe Dumnezeu pentru ca trebuie sa stiti ca eu Iisus Hristos sunt nascut din Fecioara Maria. Intro noapte sfanta am luat chip omenesc ca sa va scot pe toti din pacate.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.