Tehnica bancara practica in productie

Trimis la data: 2013-08-20 Materia: Economie Nivel: Facultate Pagini: 52 Nota: / 10 Downloads: 0
Autor: Pisica irina Dimensiune: 53kb Voturi: Tipul fisierelor: doc Acorda si tu o nota acestui referat: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
vezi mai multe detalii vezi mai putine detalii
Raporteaza o eroare
Bancpost a fost infiintat la 1 iulie 1991 ca banca universala,comerciala si de economii, in urma reorganizarii sectorului comunicatiilor. In scurt timp isi formeaza o retea teritoriala impresionanta si isi castiga un loc important pe piata bancara romaneasca, oferind o gama larga de produse si servicii atat persoanelor fizice cat si celor juridice. In prezent, actionarul majoritar al Bancpost este Eurobank EFG, una dintre cele mai mari companii listata la Bursa de Valori din Grecia din punct de vedere al capitalizarii bursiere si membra a EFG Group din Geneva.

La inceputul anului 2004 a fost infiintat un amplu proces de restructurare a Bancii, care vizeaza repozitionarea retelei de unitati pe piata si optimizarea operatiunilor, sustinute de implementarea unui sistem informatic centralizat cu performanta ridicata (FlexCube), adoptarea unei identitati corporative care sa reflecte apartenenta la grupul Eurobank EFG, precum si sporirea atractivitatii ofertei de produse si servicii.

Proiectul de remodelare a unitatilor Bancii a debutat cu deschiderea in Bucuresti a unui sediu central nou, iar pana in luna mai 2006 un numar de 26 de unitati remodelate au fost deschise. Noile unitati asigura un ambient de afaceri modern, prietenos, orientat catre clienti si sunt conforme cu noile standarde de identitate corporativa: vizibilitate, accesibilitate, spatiu deschis, platforma larga, noi tehnici de promovare.

In concordanta cu viziunea sa de a deveni un protagonist pe piata de retail, au fost efectuate schimbari importante in ceea ce priveste portofoliul de produse si servicii al Bancii. Astfel, Bancpost a lansat in noiembrie 2005 cardurile de credit American Express Gold si Green, ca partener exclusiv al American Express in Romania, produse pentru care a primit premiul "Cel mai bun produs bancar al anului 2005"din patrea revistei "Piata Financiara". Prin acest parteneriat exclusiv, Bancpost si-a consolidat pozitia de top pe piata romaneasca a cardurilor.

BANCPOST ocupa locul al doilea in randul emitentilor de carduri pe piata romaneasca, cu peste 1.375.000 de carduri emise si o retea extinsa de peste 500 ATM-uri si 2.600 POS-uri. Banca a lansat in 2005 si un nou credit ipotecar ("Cea Mai Buna Banca pentru Credite Ipotecare" in 2005 acordat de "Bucharest Bisiness Week"), un cont de economii flexibil, precum si noi produse dedicate companiilor mici, asociatiilor familiale si liber profesionistilor. Primul trimestru al anului 2006 a adus in portofoliul Bancpost doua noi produse, Creditul

Imediat si Depozite Standard, precum si distributia prin reteaua sa a unitatilor de fond pentru Fondul deschis de investitii Bancpost Plus si Fonduri deschise de investitii Bancpost Active Balanced, entitati administrative de EFG Eurobank Mutual Funds Management Romania SAI S.A. subsidiara Grupului Eurobank EFG. De asemenea, o noua infrastructura a fost implementata pentru a deservi mai bine acest segment. Cuprinzand toate cele 156 de unitati ale bancii si cele 8 centre de coordonare regionale, noua structura este sustinuta de centralizarea proceselor, fapt care permite o mai mare flexibilitate, rapiditate si eficienta.

Stiri
  • pag. 1
  • pag. 2
  • pag. 3
  • pag. 4
  • pag. 5
  • pag. 6
  • pag. 7
  • pag. 8
  • pag. 9
  • pag. 10

Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.