Tehnici de promovare in industria ospitalitatii

Trimis la data: 2014-07-27
Materia: Publicitate-PR
Nivel: Facultate
Pagini: 31
Nota: 10.00 / 10
Downloads: 0
Autor: petrobv
Dimensiune: 119kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Statiunea Baile Felix are sezon permanent si este situata in partea de NV a Romaniei, in judetul Bihor, la o distanta de circa 9 km de Oradea si la 22 km de punctul de trecere a frontierei Bors (punct de vama cu Ungaria). Asezata in Campia Crisurilor la o altitudine de 150 de metri, statiunea are un climat continental moderat de ses, cu ierni blande si veri temperate, cu influenta mediteraneeana, ideala pentru turismul balnear.
Temperaturile medii anuale, in jurul valorii de 10 grade, influentate de climatul temperat mediteranean, cu ierni blande si veri nu prea calduroase, cat si precipitatiile, determinate de circulatia maselor de aer, ii confer statiunii si atributul de " climatic ".
Statiunea se remarca prin bogatia de izvoare de ape minerale termale (20-48ºC), oligotermale, radioactive, care contin sulf, calciu, sodium; ele fiind descoperite la inceputul mileniului.

Renumita prin efectul binefacator al apelor sale in calmarea durerilor articulare si musculare si a nevralgiilor reumatice, statiunea este recomandata in tratamentul bolilor reumatismale inflamatorii, al bolilor degenerative, al bolilor sistemului nervos central si periferic (semipareze, parapareze, etc.), al bolilor ginecologice, al starilor post-traumatismale, al dereglarilor endocrine etc.

Baile Felix beneficiaza de baze de tratament moderne, avand toate dotarile necesare pentru bai in cada sau bazin cu ape minerale, kinetoterapie in bazine cu apa minerala termala, impachetari cu namol cald, fizioterapie, inhalatii si aerosoli etc., care permit un tratament eficient chiar si in anotimpurile reci. Exista aici numeroase sali de gimnastica, sauna, bazine de inot etc.
Caile de acces in statiunea Baile Felix sunt:

FEROVIARE: Bucuresti - Oradea 650 km; Satu-Mare - Oradea 133 km; Timisoara - Oradea 178 km; Episcoia Bihorului - Oradea 6 km. De la Oradea se poate folosi trenul pe linia Oradea - Vascau, pana la halta Baile Felix, pe o distanta de 11 km, sau se poate merge cu tramvaiul pana la capatul linie din cartierul "Nufarul", de aici calatoria pana la Baile Felix, continuandu-se cu autobuzul.

RUTIERE: pe drumul national Bucuresti - Oradea (E 15); Satu-Mare - Oradea (DN 19); Timisoara - Arad - Oradea (DN 69-DN 79); Bors (punct de frontiera cu Ungaria) - Oradea (E15); Oradea - Baile Felix (DN 76).
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.