Tehnici multimedia - test

Trimis la data: 2014-10-30
Materia: Marketing
Nivel: Facultate
Pagini: 6
Nota: 9.95 / 10
Downloads: 0
Autor: Ionela_D
Dimensiune: 24kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
. Multimedia combina imaginile si textul de o maniera atractiva si informativa pentru utilizator, dar nu permite utilizatorului sa interactioneze cu acestea.
2. Prelucrarea datelor la nivelul interfetelor de comunicare este realizata de suporturi special destinate receptarii si prelucrarii lor, cele mai cunoscute fiind Video for Windows si Quick Time.
3. MCI (Media Control Interface) reprezinta interfata de control a imaginilor, pe calculator, ce ofera o standardizare a comenzilor trimise diferitelor periferice utilizate de catre aplicatiile multimedia.
4. HTML reprezinta prescurtarea de la HyperText Multimedia Language.
5. Pasii ce trebuiesc urmati in organizarea unei prezentari multimedia, construita cu produsul Director sunt in numar de 6.
6. Bazele de date multimedia permit crearea, memorarea, transferul, integrarea si prezentarea nu numai de date alfanumerice ci si numerice cu o rata mare de prelucrare.
7. In vederea definirii ideii, in prima etapa a dezvoltarii unui proiect multimedia trebuie avut in vedere modul in care va fi distribuit produsul final.
8. Prin intermediul instrumentului de asitenta din partea calculatorului, AutoContent Wizard, se pot efectua prezentari cu forma si continut predefinit.

9. Scanner-ele sunt instrumente de conversie a imaginilor intr-un format ce poate fi vizualizat de catre om.
10. Echipamentul digital este echipamentul ce utilizeaza o anumita tehnologie in domeniul video-ului si sunetului in care semnalul este esantionat, atribuindu-i-se valori digitale.
11. WAV este o extensie ce se aplica fisierelor video Wave, ce constitue formatul video numeric standard pentru Windows cu metode de compresie si efecte speciale.

a. de captare a imaginilor fixe si de conversie a acestora intr-un format recunoscut de calculator;
b. de a prelua informatia luminoasa a fiecarei secvente video captate, de a o prelucra printr-un semnal video si de a o inregistra printr-o inregistrare analogica;c. de a prelua informatia luminoasa a fiecarei secvente video captate, de a o prelucra la o forma standard, ceruta, printr-un semnal video;d. de a prelua un semnal video de la un aparat video sau camera TV.14. Echipamentul digital comparativ cu tehnologiile analoge necesita:
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.