Tema management

Trimis la data: 2014-02-06 Materia: Management Nivel: Liceu Pagini: 2 Nota: / 10 Downloads: 0
Autor: Pisica irina Dimensiune: 17kb Voturi: Tipul fisierelor: doc Acorda si tu o nota acestui referat: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
vezi mai multe detalii vezi mai putine detalii
Raporteaza o eroare
Institutia X doreste sa infiinteze o sucursala in Romania. Sunteti numit manager al sucursalei. Presedintele de afara doreste un buget pentru 1 an si un plan de amortizare a investitiei, pe urmatorii 3 ani.

1) Stabilirea unei organigrame cu 12 angajati
2) Realizarea unui plan de comunicare (tipuri de comunicare, canale de comunicare, blocaje de comunicare )
3) Analiza SWOT
4) Plan de recrutare si selectie cu definirea :
-unei fise de post
-unei specificatii de personal
-unui anunt publicitar

5) Un plan de cariera pentru angajatul care va ocupa postul prezentat mai sus
6) Un plan de instruire a personalului pentru viitorul an
7) O procedura de evaluare a personalului cu definirea criteriilor
8) O strategie de prevenire si gestionare a conflictelor ( analiza unui conflict cu ajutorul diagramei cauza-efect ; gasirea cauzei, pornind de la efect )
9) Identificarea unei situatii probabile de stress ( satrategia privatiune-gest ; diagrama cauza-efect )

10) Diagrama Gantt in care sa fie pozitionate activitatile specifice unui proiect derulat pe o perioada de 6 luni ( identificarea activitatii ) cu grad mare de risc, care pot intoarce pe dos proiectul
11) Definirea tipului de cultura organizationala pe care doriti sa-l implementati si sistemul de valori al acestuia. In ce situatie ati trece la alt tip de cultura si de ce? Ce tip de conducere ati adopta? De ce ?

Stiri
  • pag. 1
  • pag. 2

Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.