Test grila transport maritim

Trimis la data: 2014-01-10
Materia: Transporturi
Nivel: Liceu
Pagini: 78
Nota: 8.33 / 10
Downloads: 0
Autor: Pisica irina
Dimensiune: 52kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
1. In ce situatie se afla o nava cand starea corpului asigura flotabilitatea, masinile, instalatiile, echipamentele si dotarile sunt complete si in stare de functionare, echipajul este complet ?
a- in exploatare;
b-scoasa din exploatare;
c-dezarmata.
d-indiferenta.
a
2. In ce situatie se afla o nava cand starea corpului asigura flotabilitatea, masinile, instalatiile, echipamentele si dotarile sunt partial sau total scoase din functiune , echipajul este redus ca numar?
a- in exploatare;
b-scoasa din exploatare;
c-dezarmata
d-indiferenta.
b

3. In ce situatie se afla o nava cand starea corpului asigura flotabilitatea, masinile, instalatiile, echipamentele si dotarile sunt complete si puse in stare de conservare , nu are echipaj,ci doar paza asigurata de personal calificat iar nava este apta de a fi folosita conform destinatiei sale?
a- in exploatare;
b-scoasa din exploatare;
c-dezarmata
d-indiferenta
b

4. In ce situatie se afla o nava cand starea corpului asigura flotabilitatea, masinile, instalatiile, echipamentele si dotarile sunt partial sau total demontate si debarcate, nu are echipaj, ci doar paza asigurata de personal calificat ?
a- in exploatare;
b-scoasa din exploatare;
c-la parcul rece;
d-indiferenta
c

5. Cand un navigator este considerat membru al echipajului ?
a-daca este inscris in registrul matricol;
b-daca este inscris in rolul de echipaj;
c-daca este inscris in jurnalul de bord.
d-cand s-a ambarcat.
b
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.