Transporturi internationale

Trimis la data: 2014-11-20
Materia: Transporturi
Nivel: Liceu
Pagini: 20
Nota: 10.00 / 10
Downloads: 0
Autor: iuliancosmin
Dimensiune: 325kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Infiintata in anul 1994, Temad CO S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Brasov, dar si pe plan national.
Cu o vasta experienta in domeniul comercializarii de produse nealimentare, companiaTEMADdetine astazi una dintre cele mai mari retele de distributie; Romania si Republica Moldova sunt principalele piete de desfacere; distributia inaceste tari se realizeaza prin 14 filiale, 2 firme distribuitoare si 2 companii mixte (Moldova - 2005, Bulgaria - 2011).
Constituirea S.C. Temad co S.R.L. reprezinta un proces complex, care dureaza de18 ani si presupune atat infiintarea de noi filiale, cat si dezvoltarea portofoliului de clienti si furnizori.
Exercitarea comertului a presupus angajarea societatii in operatiuni de natura diferita, de la cumparare si revanzare de marfuri, la operatiuni de depozit sau de transport; de la creditul bancar, la operatiuni de asigurare; de la oferirea de servicii, la activitati de comert exterior.
Obiectul de activitate conform clasificarii statistice cu utilizare obligatorie (CAEN) este:comert cu ridicatanespecializat.

Societatea comerciala Temad Co Brasov este administrata decatre Consiliul de Administratie compus din trei administratori, numiti de Adunarea Generala a Actionarilor.
Consiliul de Administratie este condus de presedinte (directorul general), si este investit cu puteri depline pentru gestionarea ordinara si extraordinara a societatii si are dreptul sa emita toate actele, inclusiv cele care sunt rezervate, prin lege sau statut, hotararilor Adunarii Generale a Actionarilor.

Compania are 230 de angajati si conform organigramei firmei, directorului general ii raporteaza trei directori: cel financiar, cel executiv si cel juridic. Directorul executiv are in subordinea sa sefii de la urmatoarele departamente: marketing, branding, logistica, transporturi, vanzari (key accounts si retails) si IT.S.C. Temad Co Brasov se preocupa in permanenta de cresterea parametrilor care caracterizeaza favorabil activitatea firmei. In acest sens este necesara studierea permanenta, atat a cererii, cat si a ofertei.

Compania este o unitate profitabila, care isi acopera cheltuielile din venituri si obtine in fiecare an profit. Astfel ca, in anul 2010 Temad Co a avut o cifra de afaceri de 101.574.461 RON si un profit net de 8.963.065 RON, iar in 2011 aceaste cifre au crescut ajungand la 105.165.227 RON, cifra de afaceri si 10.504.381 RON, profitul net. Profilul financiar detaliat al companiei este prezentat in ANEXA.
In ceea ce priveste oferta, societatea urmareste realizarea aprovizionarii de la firmele cele mai avantajoase care practica preturile cele mai mici, la cea mai buna calitate.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.