Utilitarul Paint

Trimis la data: 2003-02-18
Materia: Informatica
Nivel: Gimnaziu
Pagini: 7
Nota: 9.04 / 10
Downloads: 4066
Autor: Louissan
Dimensiune: 40kb
Voturi: 285
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui referat:
Utilitarul Paint - Este programul de desen. Lucreaza cu fisiere formate din puncte, de tip Bitmap. Extensia acestor fisiere este BMP.
Paleta de culori

Afiseaza culorile disponibile pentru desen si pentru fundal. De fiecare data cand veti dori sa schimbati culoarea, va trebui sa o alegeti din paleta ca si cum ati inmuia varful pensulei intr-o culoare noua, pe o paleta de culori reala. Puteti sa schimbati culoarea pentru desen (foreground = prima culoare) ori de cate ori vreti. Culoarea pentru planseta (background = a doua culoare) o puteti schimba o singura data, inainte de a incepe un desen nou. Nu puteti schimba culoarea plansetei pentru acelasi desen.

Daca vreti sa schimbati culoarea veti proceda astfel:
- Indicati in paleta de culori culoarea dorita.
- Executati clic cu butonul din stanga daca vreti sa alegeti culoarea pentru desen, sau clic cu butonul din dreapta daca vreti sa alegeti culoarea pentru fundal
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.