Ai ales sa descarci referatul:

Analizati evolutia cursului de schimb nominal si real in Romania in ultimul deceniu

Acest referat costa 200 de credite ? Creditele reprezinta moneda virtuala Referate.ro.

Referatele care sunt marcate cu 100, 200 sau 300 de credite sunt referate originale, trimise de catre utilizatori pentru a fi postate doar pe site-ul www.referat.ro.

Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.
Operatiunea de stabilire a cursului valutar pe piata in functie de cere si oferta se numeste cotatie.
Valutele sunt monede nationala care in circulatie, au putere de plata si pot fi constituite ca rezerve in alte tari.
Monedele internationale sunt valute care au o mare putere liberatoare si circula in afara statului emitent, servind ca mijloc de plata si rezerve pe piata internationala. Exista doua categorii de monede internationale, respectiv monede nationele consacrate si instrumente monetare si unitati de cont. Printre monedele straine se pot aminti : dolarul american, lira sterlina, euro, yenul japonez etc. Instrumentele monetare si unitatile de cont sunt emise de catre orgaisme financiare internationale si in cele mai multe situatii sunt uniati moneatre artificiale :DTS, ECU, EURCO, EUA etc.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda acest referat cu doar 4 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.