Ai ales sa descarci referatul:

Analizatorul vizual

Acest referat costa 100 de credite ? Creditele reprezinta moneda virtuala Referate.ro.

Referatele care sunt marcate cu 100, 200 sau 300 de credite sunt referate originale, trimise de catre utilizatori pentru a fi postate doar pe site-ul www.referat.ro.

Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.
Ochii sunt cele mai delicate structuri din organismul uman si poate cele mai uimitoare. Ei reprezinta fereastra prin intermediul careia vedem lumea inconjuratoare, fiind responsabili de toate informatiile pe care creierul nostru le primeste, motiv pentru care analizatorul vizual este analizatorul pe care ne bazam cel mai mult.
Globul ocular este organul ce asigura functia vizuala, fiind un organ neuro-senzorial, cu forma sferica. Prezinta o parte anterioara ce este transparenta si poarta denumirea de cornee. Globul ocular are un diametru antero-posterior de 21-26 de mm la emetropi, pe cand la hipermetropi axul este mai mic, iar la miopi axul este mai mare.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda acest referat cu doar 4 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.