Ai ales sa descarci referatul:

Anul 1918 - Marea Unire

Acest referat costa 100 de credite ? Creditele reprezinta moneda virtuala Referate.ro.

Referatele care sunt marcate cu 100, 200 sau 300 de credite sunt referate originale, trimise de catre utilizatori pentru a fi postate doar pe site-ul www.referat.ro.

Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.
Anul 1918 este cel mai important an din istoria natiunii romane deoarece in urma Primului Razboi Mondial in care Romania se implicase cu totul din anul 1916 in urma consiliului de coroana de la Palatul Cotroceni, purtand batalii grele si victoriile stralucite din 1917 de la Marasti, Marasesti si Oituz prin deviza ,,Pe-aici nu se trece" dorinta de libertate a romanilor depaseste puterea si interesul marilor puteri, fapt ce a determinat revenirea tuturor teritoriilor inapoi la patria-mama. Teritoriile romanesti care reveneau Romaniei erau Bucovina la data de 15 (conform calendarului vechi)/28 noiembrie 1918, Basarabia 27martie/9 aprilie, Transilvania la 1 decembrie, dar si teritorii mai mici precum Banat, Crisana si Maramures.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda acest referat cu doar 4 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.