Ai ales sa descarci referatul:

Autorizatia privind emisiile de gaze cu efect de sera

Acest referat costa 200 de credite ? Creditele reprezinta moneda virtuala Referate.ro.

Referatele care sunt marcate cu 100, 200 sau 300 de credite sunt referate originale, trimise de catre utilizatori pentru a fi postate doar pe site-ul www.referat.ro.

Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.
S.C. EXPANET TRADING SRL - RAFINARIA DARMANESTI, cu amplasamentul in Str. Energiei, nr. 500 localitatea Darmanesti , Jud. Bacau, telefon: 0234/356990, fax: 0234/357252, E-mail: raf_darmanesti@yahoo.com , titular al activitatii principale de rafinarea titeiului si prelucrarea gazelor, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii pentru eliberarea Autorizatiei de Mediu pentru emisiile de gaze cu efect de sera pentru Instalatia de rafinare a titeiului cu o putere termica nominala de 138,5 MWt.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda acest referat cu doar 4 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.