Batista alba

Nota: 9.81
Nivel: Liceu
Pagini: 2
Downloads: 0
Omul era asezat pe trotuar linga statia de autobuz si se uita tinta in jos. Citiva trecatori il masurau curiosi cu privirea si se intrebau cine putea fi omul acela cu umerii lasati in jos si cu pantofii scilciati. Dar el nu le observa privirile, pentru ca era adinc cufundat in ginduri. Aici, in acest oras, isi petrecuse el copilaria. Se vedea in urma cu peste douazeci de ani intr-o casuta de caramizi rosii aflata la capatul strazii vecine. Oare mai era acolo? Poate ca intre timp fusese demolata! Spera doar sa nu fi fost distrus stratul cu panselute! Ce ciudat ca-si amintea asa de bine de panselute, de leaganul pe care-l facuse taticul lui pentru el si de cararea din gradina pe care invatase sa mearga cu bicicleta. Luni de zile economisisera parintii lui ca sa-i poata cumpara bicicleta aceea.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda acest referat cu doar 4 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Pachet MINI

Acest pachet include 400 credite.
Perfect pentru temele din timpul saptamanii!

6 euro + TVA
de la 1.5 euro/referat

Pachet VACANTA

Acest pachet include 800 credite.
Special creat pentru temele de vacanta!

10 euro + TVA
de la 1.25 euro/referat

Pachet SPECIAL

Acest pachet include 1500 credite.
Acest pachet te va ajuta in perioadele de sesiune!

15 euro + TVA
de la 1 euro/referat

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.