Ai ales sa descarci referatul:

Biofotonica

Acest referat costa 300 de credite ? Creditele reprezinta moneda virtuala Referate.ro.

Referatele care sunt marcate cu 100, 200 sau 300 de credite sunt referate originale, trimise de catre utilizatori pentru a fi postate doar pe site-ul www.referat.ro.

Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.
Biofotonica (gr. bios - viata) este o stiinta multidisciplinara, care foloseste tehnologia fotonica in proceduri si produse cu aplicabilitate in medicina si biologie. Asadar, biofotonica mai poate fi numita stiinta aplicarii luminii in slujba vietii.
Terapia bazata pe lumina nu este noua Vechii egipteni au folosit soarele pentru a initia reactia fotodinamica a unui produs natural din plante, psoralen, in vederea tratarii pielii depigmentate.
Laserii au fost aplicati in medicina imediat dupa ce primul iaser cu rubin a fost pus in functiune in anul 1960 (Maiman 1960). Interesul initial al medicilor pentru laseri s-a bazat pe abilitatea fasciculelor laser focalizate de a coagula vasele sangvine din retina si de a secAZtiona tesutul.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda acest referat cu doar 4 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.