Ai ales sa descarci referatul:

Biopsia hepatica

Acest referat costa 100 de credite ? Creditele reprezinta moneda virtuala Referate.ro.

Referatele care sunt marcate cu 100, 200 sau 300 de credite sunt referate originale, trimise de catre utilizatori pentru a fi postate doar pe site-ul www.referat.ro.

Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.
LA CE FOLOSESTE? Este util pentru stadializarea bolii hepatice, in vederea initierii unui tratament specific, antiviral
CONTRAINDICATII: Tulburari de coagulare, trombopenii severe, ascita, hemangioame hepatice, cinste hepatice, pacienti necooperantiCE TREBUIE FACUT INAINTE DE PUNCTIE? Cu 1 saptamana inainte, pacientul nu are voie sa ia anti in fi amatoare nesteroide(aspirina, ibuprofen,etc) sau anticoagulante; sa informeze medicul curant despre medicatia concomitenta pe care o ia; sa vina pentru recoltarea de analize inainte de punctie(hemograma, teste de coagulare, ecografie abdominala, etc); sa nu bea si sa nu manance cu cca 8 ore inainte de punctie;sa semneze un consimtamant informat.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda acest referat cu doar 4 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.