Ai ales sa descarci referatul:

Braconaj si antropizare - calcanii

Acest referat costa 100 de credite ? Creditele reprezinta moneda virtuala Referate.ro.

Referatele care sunt marcate cu 100, 200 sau 300 de credite sunt referate originale, trimise de catre utilizatori pentru a fi postate doar pe site-ul www.referat.ro.

Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.
In acest nou referat voi adauga inca o problema pe care Romania icearca sa o infrunte: acea a pescuitului de calcani. Calcanii sunt pesti ososi de mare cu corpul rombic, turtit lateral si asimetric, avand ambii ochi pe partea dreapta si solzi lungi, tari pe burta si mai ales pe spate. Pestii din acest ordin traiesc pe fundul marii, pe terenuri nisipoase, pietroase, la adancimi de 20-70 m.
Este intalnit in toate apele europene din Islanda in Maroc, inclusiv Marea Baltica, Marea Mediterana si Marea Neagra. Zona principala de pescuit este Oceanul Atlantic de Nord.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda acest referat cu doar 4 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.