Ai ales sa descarci referatul:

Bursa de valori

Acest referat costa 200 de credite ? Creditele reprezinta moneda virtuala Referate.ro.

Referatele care sunt marcate cu 100, 200 sau 300 de credite sunt referate originale, trimise de catre utilizatori pentru a fi postate doar pe site-ul www.referat.ro.

Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.
Privind in mod global bursa este un loc de intalnire unde vanzatorii si cumparatorii de marfuri sau hartii de valoare fac tranzactii, fixeaza pretul acestora, stabilesc modalitati de vanzare-cumparare a obiectului tranzactiei.
Bursa este o piata pe care se ofera si se desfac dupa o procedura speciala, marfuri sau valori mobiliare.
Denumirea de bursa provine de la familia venetiana "Della Borsa", care la sfarsitul secolului al XIV-lea a infiintat la Bruges, in Flandra (Belgia de azi) un loc unde se negociau diferite valori. Marfuri, inclusive aur, argint, platina, precum si hartii de valoare.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda acest referat cu doar 4 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.