Cheltuielile publice pentru servicii publice generale, ordine publica, siguranta nationala si aparare

Nota: 9.76
Nivel: Facultate
Pagini: 5
Downloads: 0
Serviciile publice generale se asigura societatii prin intermediul unor componente ale sistemului institutional public, care sunt :
- organe ale puterii si administratiei de stat, reprezentand administratia prezidentiala, organele puterii legislative, organele judecatoresti, organele puterii executive, centrale si locale.
- organe de ordine publica si siguranta nationala, reprezentand politia, jandarmeria, servicii de informatii, servicii speciale de protectie si paza. Principalele atributii ale aparatului de stat sunt stabilite prin Constitutie si prin legi speciale. Ele se refera la aspecte privind conducerea generala a vieti social-politice si economice la nivel central ( Administratie prezidentiala, Guvern, Parlament, Inalta Curte de Casatie si Justitie, ministere si alte organe centrale subordonate Guvernului) si anume:

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda acest referat cu doar 4 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Pachet MINI

Acest pachet include 400 credite.
Perfect pentru temele din timpul saptamanii!

6 euro + TVA
de la 1.5 euro/referat

Pachet VACANTA

Acest pachet include 800 credite.
Special creat pentru temele de vacanta!

10 euro + TVA
de la 1.25 euro/referat

Pachet SPECIAL

Acest pachet include 1500 credite.
Acest pachet te va ajuta in perioadele de sesiune!

15 euro + TVA
de la 1 euro/referat

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.