Ai ales sa descarci referatul:

Clasificarea si aplicatiile otelurilor inoxidabili

Acest referat costa 200 de credite ? Creditele reprezinta moneda virtuala Referate.ro.

Referatele care sunt marcate cu 100, 200 sau 300 de credite sunt referate originale, trimise de catre utilizatori pentru a fi postate doar pe site-ul www.referat.ro.

Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.
Conventional se numesc oteluri inoxidabile aliajele Fe-C-Cr care contin cel putin 12 %Cr si au participare sub 0,1% C.

1. Compotitia otelului inoxidabil

2. Clasificarea otelurilor inoxidabile

3. Aplicatiile otelurilor inoxidabile

Otelurile austenitice. Utilizarile acestei marci sunt extrem de numeroase, pornind de la chiuvetele de bucatarie, pana la echipamente. Totodata prezinta si rezistenta in medii acide, de exemplu acid sulfuric, fiind de aceeea utilizate pentru fatade de cladiri care sa reziste in atmosfera poluata si pentru tubulatura si echipamente in industria chimica.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda acest referat cu doar 4 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.