Curtea Europeana a drepturilor omului

Nota: 9.70
Nivel: Facultate
Pagini: 27
Downloads: 1
Curtea Europeana a Drepturilor Omului, conform art. 27 din Conventia pentru apararea drepturilor omului si a libertatilor fundamentale (conventia), modificata prin Protocolul nr. 11*1), si in baza dispozitiilor aplicabile din Regulament*2), constituita in Marea Camera formata din urmatorii judecatori:dl. L. Wildhaber, presedinte, dna. E. Palm, dl. C. Rozakis, sir Nicolas Bratza, dl. L. Ferrari Bravo, dl. L. Caflisch, dl. L. Loucaides, dl. J.-P. Costa, dl. W. Fuhrmann, dl. K. Jungwiert, dl. B. Zupancic, dna N. Vajic, dl. J. Hedigan, dna. M. Tsatsa-Nikolovska, dl. T. Pantiru, dl. E. Levits, dl. L. Mihai, judecator ad-hoc si doamna M. De Boer-Buquicchio, grefier adjunct,

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda acest referat cu doar 4 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Pachet MINI

Acest pachet include 400 credite.
Perfect pentru temele din timpul saptamanii!

6 euro + TVA
de la 1.5 euro/referat

Pachet VACANTA

Acest pachet include 800 credite.
Special creat pentru temele de vacanta!

10 euro + TVA
de la 1.25 euro/referat

Pachet SPECIAL

Acest pachet include 1500 credite.
Acest pachet te va ajuta in perioadele de sesiune!

15 euro + TVA
de la 1 euro/referat

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.