Ai ales sa descarci referatul:

Elemente de fizica cuantica

Acest referat costa 300 de credite ? Creditele reprezinta moneda virtuala Referate.ro.

Referatele care sunt marcate cu 100, 200 sau 300 de credite sunt referate originale, trimise de catre utilizatori pentru a fi postate doar pe site-ul www.referat.ro.

Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.
In sens larg fizica cuantica studiaza miscarea particulelor microscopice (microparticule). Dupa cum s-a aratat in capitolul V, comportarea unei microparticule are un caracter dual unda-corpuscul. Fizica cuantica, pentru microparticule nerelativiste, a fost dezvoltata aproape concomitent si independent sub forma mecanicii matriciale de catre Wenel Karl Heisenberg in anul 1925 si sub forma mecanicii ondulatorii de catre Erwin Schrodinger in anul 1926. Mai tarziu fizica cuantica sub forma vectoriala a fost dezvoltata de Paul Adrien Maurice Dirac in anul 1930. Aceste variante ale fizicii cuantice se deosebesc doar prin aparatul matematic utilizat, dar conduc la acelasi rezultat si pot fi transformate una in alta.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda acest referat cu doar 4 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.