Ai ales sa descarci referatul:

Flora si vegetatia unor masive muntoase din Romania

Acest referat costa 200 de credite ? Creditele reprezinta moneda virtuala Referate.ro.

Referatele care sunt marcate cu 100, 200 sau 300 de credite sunt referate originale, trimise de catre utilizatori pentru a fi postate doar pe site-ul www.referat.ro.

Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.
Munţii Rodnei, situaţi în nordul Carpaţilor Orientali, constituie cel mai înalt masiv, cu altitudinea maximă de 2303 m (Vf. Pitrosul Mare) din această grupă. Ei sunt consideraţi ca una dintre cele mai reprezentative unităţi montane din Carpaţii Orientali, care se impune prin masivitate şi extindere. Rocile cele mai răspândite, care dealtfel constituie şi nucleul masivului, sunt şisturile cristaline de epizonă, înconjurate de un brâu continuu de depozite sedimentare de vârstă cretacică şi paleogenă, alcătuite în mare parte din gresii, marne, conglomerate cuarţitice, calcare numulitice şi pe alocuri calcare coraligene.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda acest referat cu doar 4 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.