Ai ales sa descarci referatul:

Formele alotropice ale carbonului si diamantului

Acest referat costa 200 de credite ? Creditele reprezinta moneda virtuala Referate.ro.

Referatele care sunt marcate cu 100, 200 sau 300 de credite sunt referate originale, trimise de catre utilizatori pentru a fi postate doar pe site-ul www.referat.ro.

Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.
CARBONUL (C) este foarte raspandit in natura, in toate combinatiile organice vegetale si animale, in carbonatii anorganici, in aer (CO2), in carbunii de pamant, in petrol ca hidrocarburi, etc; in stare pura ca diamant si grafit. Are nr.at. 6 si greutatea atomica 12,1. In Sistemul Periodic al Elementelor se afla in grupa a IV a principala, perioada a doua. Carbonul cristalizeaza in doua forme alotropice bine caracterizate, mult deosebite una de alta, DIAMANTUL si GRAFITUL. In afara de acestea exista numeroase forme de CARBUNE NEGRU.
(Alotropia este proprietatea unor elemente de a exista in mai multe modificatii, care se deosebesc prin numarul atomilor din molecula sau prin forma lor de cristalizare.)
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda acest referat cu doar 4 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.