Ai ales sa descarci referatul:

Fotografia judiciara

Acest referat costa 200 de credite ? Creditele reprezinta moneda virtuala Referate.ro.

Referatele care sunt marcate cu 100, 200 sau 300 de credite sunt referate originale, trimise de catre utilizatori pentru a fi postate doar pe site-ul www.referat.ro.

Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.
Din punct de vedere etimologic, cuvantul fotografie provine din grecescul ,,photosgraphein unde ,,photos'' inseamna ,,lumina'' iar ,,graphein''inseamna ,,a inregistra'', deci fotografia in aceasta aceptiune este o ,,scriere cu lumina'' .
In acceptiunea clasica, fotografia este o tehnica cu ajutorul careia se pot reproduce si fixa, imaginile luminoase ale obiectelor folosind proprietatea luminii de a descompune unele saruri de argint.
Fotografia judiciara detine un loc de frunte printre numeroasele metode si procedee tehnico-stiintifice folosite la fixarea, ridicarea si examinarea criminalistica a urmelor si mijloacelor materiale de proba.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda acest referat cu doar 4 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.