Ai ales sa descarci referatul:

Fundamente statistico-matematice utilizate in analiza pietelor de capital

Acest referat costa 100 de credite ? Creditele reprezinta moneda virtuala Referate.ro.

Referatele care sunt marcate cu 100, 200 sau 300 de credite sunt referate originale, trimise de catre utilizatori pentru a fi postate doar pe site-ul www.referat.ro.

Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.
Momentele nevralgice in evolutia economiei devin evidente pentru toti si aduc ingrijorare
pentru scade3rile uneori abrupte si bruste ale indicilor bursieri dintr-o tara sau mai
multe, evolutii devenite adesea sursa de tensiune pentru tot mapamondul.Indicii bursieri in diferitele lor alcatuiri,reflecta primordial evolutia cursurilor bursiere,pe o anumita piata, pe oanumita bursa si astfel exprima raportul intre cererea si oferta de capital generala.Daca pentru fiecare actiune cotata cursul exprima preferinte pentru societatea emitenta,indicele generalizat exprima preferinta medie a detinatorilor de capital de angajare in activitatea economica,fapt ce se manifesta,de pilda, prin predominanta celor ce vand asupra celor ce cumpara, si, ca rezultanta, scaderea generala a cursurilor.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda acest referat cu doar 4 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.