Ai ales sa descarci referatul:

Ienuparul - planta medicinala

Acest referat costa 200 de credite ? Creditele reprezinta moneda virtuala Referate.ro.

Referatele care sunt marcate cu 100, 200 sau 300 de credite sunt referate originale, trimise de catre utilizatori pentru a fi postate doar pe site-ul www.referat.ro.

Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.
Pietrele crapa de ger, dar fructele ienuparului se coc in lumina iernii. Putine plante au atata putere, ca boabele rotunde si parfumate, care sfideaza crivatul si zapezile - Jumatate din tara zace sub iarna grea. Zapezile navalnice, care au cazut in Transilvania si Moldova, par sa fi ingropat sub ele nu doar satele si orasele, ci si firul de viata al naturii, care mai tresalta prin vreo tulpina de pom. Aparentele sunt insa inselatoare. Nici o stihie alba, fie ea cat de puternica, nu poate intrerupe circuitul vietii, pe care Dumnezeu l-a dezlegat in firul de iarba la fel ca in om.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda acest referat cu doar 4 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.